A+ A A-
hétfő, 16 május 2022 23:31

Két fontos nap az Ipariban

Írta:  Petheő Boglárka

Bár az iskola fennállásának 70. évfordulóját ünneplő tanévben szinte folyamatos volt a jelenléti oktatás, az érvényben lévő korlátozások nagyban befolyásolták a rendezvények szervezésének lehetőségét. Ebből adódóan a jubileumi év kapcsán tervezett versenyek és rendezvények többsége elmaradt. Ezt pótolandó, a Gépészeti és Elektrotechnikai Szakközépiskola idei tanévének lezárásaként két, egymást követő jelentős eseményre is várjuk az iskola iránt érdeklődőket.

2022. június 9-én 10 órai kezdettel kerül sor az Ipari fennállását ünneplő gálaműsorra a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban. A nagyszabású rendezvényt megelőzően az előtérben lesz megtekinthető az évforduló kapcsán összegyűjtött fotók kiállítása. A gálaműsorra várjuk azokat az érdeklődőket, akik az ipari jelenlegi diákjaival és dolgozóival együtt szívesen elevenítenék fel az elmúlt hét évtizedet. A részvételhez regisztráció szükséges, ezt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 035/7731473 telefonszámon tehetik meg május 25-ig.

Két nappal később, június 11-én, szombaton kerül sor a járványügyi szabályozások miatt elmaradt Nyílt Napok és Éjszaka az Ipariban rendezvények helyett szervezett 1 Nap az Ipariban elnevezésű megmozdulásra. Délelőtt 9-től 13-ig várjuk az érdeklődőket, családokat, nosztalgiázni vágyókat, akik ebben a néhány órában nem csak az iskola szakmai és általános képzéseibe nyerhetnek betekintést, hanem meglátogathatják a műhelyeket, laboratóriumokat is. Bemutatókkal, játékos feladatokkal várjuk a volt, jelenlegi és majdani iparistákat, valamint lehetőség lesz megvásárolni az iskola évfordulója alkalmából elkészült emléktárgyakat is: az iskola 70 évét összefoglaló évkönyvet, az Ipari címerével ellátott nyakkendőt, kendőt és pólót is.

Az évforduló alkalmából született iskolaszlogen jegyében – IPARI, a közös nevező generációkon át  ̶ egy további, az idén a korlátozások miatt az év végére tolódott jelentős esemény is a szombati napon valósul meg. Az Ipari, hagyományaihoz híven, köszönti az 50, 60, illetve az idén az iskola fennállásának első évtizedében végzett diákjait a Gyémánt- és aranymatúra érettségi találkozó keretein belül.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a visszajelzések alapján látjuk, hogy az iskola honlapján és Facebook-oldalán megjelent interjúkat és az iskola történetét feldolgozó kérdéseket az eltelt hónapokban több ezer iparista, az iskola iránt érdeklődő szívesen olvasta. Ezzel együtt bízunk benne, hogy Önöknek is hiányzik már a személyes találkozás, és meglátogatnak bennünket e két jelentős esemény alkalmából!

Megjelent: 173 alkalommal
« Június 2022 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Kapcsolati Információk

Stredná priemyselná škola strojnícka a elektrotechnická - Gépipari és Elektrotechnikai Szakközépiskola, Petőfiho 2, Komárno

Petőfiho 2, Komárno 945 50

Tel.: +421 35 7731 439

Fax: +421 35 7731 493

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.spskn.sk

facebook.com/spskn.komarno

Bejelentkezés