A+ A A-
kedd, 23 június 2020 20:05

Elektrotechnika

Érdekel az elektrotechnika?

Szeretnéd felfedezni az elektronika és a programozás rejtelmeit?

Segítünk abban, hogy helyesen dönts!

 

Mivel foglalkozhatsz az iskolánkban?

  • Már az 1. évfolyamban akár Apple számítógépeken is elsajátítod a programozás alapjait Python programozási nyelven. Kiváló programozóink az Infoprog verseny országos és nemzetközi fordulóin már hagyományosan dobogós helyezéseket érnek el.
  • Bekapcsolódhatsz a Középiskolai Szaktevékenység elnevezésű versenybe, megalkotod a saját tervezésű találmányodat.
  • A megszerzett tapasztalataid segítségével, lehetőséged nyílik bekapcsolódni a Zenit elnevezésű szakmai versenybe, és eljutsz a Komplex elektrotechnikai verseny nemzetközi fordulójáig.
  • Szakértők segítségével elmerülhetsz a számítógépes filmforgatás rejtelmeibe és a filmanyag Apple számítógépekkel történő feldolgozásába. Az általad feldolgozott anyaggal bekapcsolódhatsz az amatőrök országos versenyébe.
  • A negyedik évfolyamban lehetőség nyílik az egyetemre készülő diákok számára emelt óraszámban foglalkozni a matematikával.
  • A sikeres érettségi után alkalmassági vizsgát teszel a villamosság területén, amit országosan elismert tanúsítvány bizonyít.

Az európai munkapiacon való érvényesülés egyenlő a nyelvtudással?

Jó hírünk van! Iskolánkban a tanítás keretében angolul és németül tanulhatsz. Ha ez nem elég, a délutáni órákban orosz nyelvi kört látogathatsz, vagy az intézményünkben működő nyelviskolában spanyolul, sőt olaszul is tanulhatsz. Külföldi projektekben vehetsz részt, személyesen megismerheted az idegen országok kultúráját, szokásait.

Mi a helyzet a szabadidővel?

Ami a szabadidőt illeti, válogathatsz az iskolában működő számtalan kör között (sport, színjátszás, foto, műszaki ...). Ha pedig a filmezés érdekelne, az iskolatévé, vagy a sulirádió szerkesztőgárdájának lehetsz a tagja.

Ha az Ipari Szakközépiskola elektrotechnikai szakát választod, egy olyan iskola diákja leszel, amely a tanulmányi versenyek eredményei alapján már kétszer egymás után a Nyitrai kerület legjobb középiskolája volt. A nálunk végzett diákok sikeresen megállják a helyüket az élet minden területén.

« December 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Kapcsolati Információk

Stredná priemyselná škola strojnícka a elektrotechnická - Gépipari és Elektrotechnikai Szakközépiskola, Petőfiho 2, Komárno

Petőfiho 2, Komárno 945 50

Tel.: +421 35 7731 439

Fax: +421 35 7731 493

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.spskn.sk

facebook.com/spskn.komarno

Bejelentkezés